UGOSTITELJSKI OBJEKTI

Posebno područje je sve veća potražnja za  pokretne sisteme ostakljivanja  bez vertikalnih elemenata u ugostiteljskim objektima

Razvojem turizma I sve zahtjevnijih gostiju došlo je sve više do potrebe kvalitetnije ponude u isto tako odgovarajućim uređenjem prostora koji gostima odaju dojam ugodnosti. To se  posebno odnosi na Ugostiteljske terase ( natkrivene ili nenatkrivene) gdje se najviše vide razlike u izvedbama zatvaranja.Jeftinije varijante s najlonima I ceradama su se pokazale I nepraktične na duge rokove-stalna oštećenja I “krpanja” samo povećavaju osjećaj jeftine improvizacije.

Stoga je sve više potrebe za kvalitetnim rješenjima koja omogućuju brzo otvaranje/zatvaranje prostora ,a ujedno I estetski/sigurnosno zadovoljavajuće-da se što manje vide profili I okovi uz sigurnost od eventualne provale I oštećenja koje traže popravke.O vizualnom doživljaju da I ne govorimo!

Naši sistemi ostakljivanja nude sve vrste tehničkih I estetskih rješenja zatvaranja takvih objekata, bilo da se radi o sistemu bez okvira ili s klasičnim IZO sistemima s AL okvirima.

Ovi sistemi su izvrsno rješenje za odvajanje prostorija za pušenje, uz gotovo neprimjetno pregrađivanje između dva prostora – idealno za ugostiteljske objekte, bez velikih građevinskih zahvata.

Imamo više sistema ugradnje vodilica, statički i vizualno prilagođene mogućim zahvatima i prostoru. Donja vodilica se može izvesti u razini poda (s potpunim brtvljenjem) ili čak i bez donje vodilice (tada je veći profil gornje vodilice i ne brtvi sistem dobro).

Za upite nam pošaljite par fotografija postojećeg stanja s okvirnim dimenzijama (širina x dužina x visina), lokaciju i katnost predviđenog zahvata, a mi ćemo Vam poslati skicu tehničkog rješenja prije same ponude. Tako možemo zajednički doći do najboljeg konstruktivnog i estetskog rješenja za ostakljivanje!