INTERIJERI I POSLOVNI PROSTORI

I za unutarnje prostore možemo ponuditi funkcionalna estetska rješenja koja Vam omogućuju korištenje unutarnjih prostora u sasvim novom načinu korištenja!

Ovaj sistem je izvrsno rješenje i za odvajanje prostorija za pušenje, uz gotovo neprimjetno pregrađivanje između dva prostora – idealno za ugostiteljske objekte, bez velikih građevinskih zahvata.

Klizne staklene stijene se mogu vrlo uspješno koristiti i kao pregradne stijene u interijerima. Uzimaju minimalno prostora, vizualno se mogu urediti prema željama investitora ili arhitekta (različite širine, s jednom ili više vodilica, stakla u boji ili s folijama).

Imamo više sistema ugradnje vodilica, statički i vizualno prilagođene mogućim zahvatima i prostoru. Donja vodilica se može izvesti u razini poda (s potpunim brtvljenjem) ili čak i bez donje vodilice (tada je veći profil gornje vodilice i ne brtvi sistem dobro).

Sistem je vrlo praktičan za eventualnu pomičnu stijenu između kuhinje/blagovaone i dnevne sobe, tako da se po potrebi može vrlo lako i brzo sklopiti i proširiti prostor u trenu, a isto tako i odvojiti dnevni dio od prostora gdje se kuha ili jede. Za odabir sistema treba vidjeti šta je moguće izvesti; koliko ima prostora za sklapanje sistema, a ako je objekt novi tada je najbolje konzultirati se s projektantom za najbolji izbor i tehničko rješenje.

Za tehnička rješenja i besplatne skice molimo pošaljite okvirne mjere i par fotografija planiranog prostora za ostakljivanje .