O nama

OSNOVNA DJELATNOST

PROGRAM-PLAN d.o.o.  je dugogodišnji zastupnik ( od 2008.) više sistema ostakljivanja-među prvima u Hrvatskoj!

Kroz sve te godine skupili smo dovoljno iskustva I povjerenja kupaca , 12 godina tradicije I važno mjesto na ovom dijelu tržišta kao garancija  potvrde kvalitete naših izvedbi i idejnih rješenja. Od tada radimo s raznim sistemima,a sada vjerujemo da imamo iskustva I znanja za odabir optimalnog izbora sistema ostakljivanja – prema želji I mogućnostima klijenata.

Čak smo I unaprijedili I nadogradili neke sisteme da bi još više zadovoljili zahtjeve naših korisnika.

Sada imamo i vlastitu radionicu u kojoj možemo brzo I kvalitetno pripremiti sve nove elemente za projekte,ali I brzo reagirati na eventualne promjene ili nadopune

Povjerenje u ovaj jedinstveni proizvod ulijeva nam sigurnost da će njegova kvaliteta biti prepoznata i u našoj domovini te u zemljama regije - jer vrstan proizvod uvijek pronađe svog kupca.

Naša želja i misija je informirati potrošače o mogućnostima ovakvih sistema okova koji omogućuju ostakljivanje bez okvira i vertikalnih elemenata. Osim što je u estetskom smislu ovakav sistem bez premca, oni pružaju trajno i kvalitetno mehaničko rješenje za zatvaranje i pregrađivanje prostora.Od početka smo vjerovali da je to nešto novo I kvalitetno,idealno za naše klimatske prilike I način življenja.